Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Véleményezhető az EU „Jobs&Skills” Akcióterve

Jobs&Skills

A magyar települések közül egyedül Miskolc vesz részt az Európai Unió 2016 májusában kezdődött új városfejlesztési menetrendjének kidolgozásában, amely most társadalmasítási szakaszába érkezett, így sokak véleményére számít az Európai Bizottság.

A magyar települések közül egyedül Miskolc vesz részt az Európai Unió 2016 májusában kezdődött új városfejlesztési menetrendjének kidolgozásában, az Európai Urban Agenda programban. Az Urban Agenda célja, hogy tizenkét témakörben partnerséget hozzon létre a Bizottság, a tagállamok, a városok és egyéb azonosított szereplők részvételével, akiknek kiemelt városi problémakörökben közös cselekvési terveket kell kidolgozniuk.

A programról részletesen, magyar nyelven az Európai Bizottság jelentésében olvashat: https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2017:0657:FIN...

Miskolc a Jobs&Skills - helyi gazdaságok a munkahelyteremtésben és készségfejlesztésben munkacsoportban vesz részt. A munkacsoport elkészítette az Akcióterv azon változatát, amelyet minden érintett természetes vagy jogi személy szabadon véleményezhet. A program munkanyelve angol, így a dokumentum is angol nyelven érhető el, ahogy a véleményeket is angolul várják. A társadalmasítási folyamat menetéről itt található bővebb információ: https://ec.europa.eu/futurium/en/urban-agenda/public-feedback-disclaimer

Kérünk mindenkit, hogy az Akciótervről szóló véleményét a munkacsoport tevékenységét koordináló Titkárság e-mail címére (secretariatjobsandskills@ecorys.com) és a horanszky.arpad@miskolc.hu címekre küldje el, legkésőbb 2018. október 31-ig.

Amennyiben az Urban Agendáról és a készülő Akciótervről további információra lenne szüksége, azt Horánszky Árpádtól, a Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési referensétől kérheti a következő e-mail címen: horanszky.arpad@miskolc.hu.
És végül maga az Akcióterv, valamint minden, ami ezzel a dokumentummal kapcsolatos fontos téma, itt található: https://ec.europa.eu/futurium/en/jobs-and-skills-in-the-local-economy/ac...