Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS)

A projekt célja a belváros kereskedelmi, turisztikai és kulturális funkcióinak bővítése, vonzó közösségi terek kialakítása, valamint a közlekedési és parkolási feltételek javítása.

A mélygarázs építésén, gazdasági célú helyiségek felújításán, egyházi épületek és közösségi terek rekonstrukcióján túl a belváros nyugati részén közúthálózat fejlesztés valósul meg, így létrejön a belvárosi körgyűrű.

A Városháza épületegyüttesének rekonstrukciója révén a Polgármesteri Hivatal egy helyen, korszerű körülmények között szolgálja majd a lakosság érdekeit.

A projekthez kapcsolódó további információk, fotók: www.varosfejlesztes.miskolc.hu

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése I-8/80.129/2014. sz. határozatával elfogadta a város Településfejlesztési Koncepcióját, amely az alábbi linről tölthető le >>>

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése VIII-105/80.939/2014. sz. határozatával elfogadta a város Integrált Településfejlesztési Stratégiáját. A dokumentum letölthető az alábbi linkről >>>

Csatolmányok:
2012-01-18 1.55 MB
2012-01-18 2.71 MB
2012-01-18 1.45 MB