Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

AVALON Center Kft.

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY - AVALON Center Kft. 2413 hrsz - előzetes vizsgálati eljárás lezárása

Tartalom összegzés

Az AVALON Center Kft. (1057 Budapest, Károly körút 1. ½. sz.) kérelme alapján a Miskolc, 2413 hrsz.-ú ingatlanon létesítendő AVALON Business Center létesítése kapcsán a területi környezetvédelmi hatóság (B-A-Z. Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály- 3530 Miskolc, Mindszent tér 4.) a folyamatban volt környezeti hatásvizsgálati eljárást lezárta, és a kérelmező részére a környezetvédelmi engedélyt megadta.

tovább»: KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY - AVALON Center Kft. 2413 hrsz - előzetes vizsgálati eljárás lezárása

Közérdekű közlemény - Az AVALON Center Kft. által megvalósítandó AVALON BUSINESS CENTER létesítése kapcsán környezeti hatásvizsgálati eljárás van folyamatban

Közérdekű közlemény

Az eljárással kapcsolatos környezeti hatástanulmány – előzetes egyeztetést követően - 2018. július 23-ig megtekinthető a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán valamint Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Építési és Környezetvédelmi Osztályán  ügyfélfogadási időben, továbbá a http://emiktf.hu/Ugyfelinf/engedelyek/lista.html internetes oldalon BO-08/KT/7562/2018. számon.

tovább»: Közérdekű közlemény - Az AVALON Center Kft. által megvalósítandó AVALON BUSINESS CENTER létesítése kapcsán környezeti hatásvizsgálati eljárás van folyamatban

Tartalom átvétel